Részletek

Alumínium redőny

Milyen esetben a külső tokos aluredőny az Önnek megfelelő választás?
- ha kész épületek utólagos árnyékolására keres megoldást
- ha hosszútávon megbízható, minőségi redőnyt szeretne
- ha plusz védelemmel látná el az épületet, növelve így a biztonságérzetet
- ha helytakarékosság miatt kombinálná a redőnyt és a szúnyoghálót


Minőség

Az alumínium redőnyöknek nem csak a lamellái, de a belső alkatrészei is hosszabb távon működőképesek. Az általunk forgalmazott alumínium redőnyök kizárólag német gyártású, habkitöltéses Heroal lamellákkal vannak ellátva, melyek különlegessége az egyedülálló felületkezelésben rejlik. Az eljárás során az alumínium felületre számos, magas ellenállóképességű bevonat kerül, melynek hála a redőnypalást hosszútávon megőrzi a színét, fényes felületét és ellenáll az időjárás viszontagságainak.


Színek sokasága

Mind a redőnytok, mind a lamellák esetében számos szín áll rendelkezésre, ezáltal a redőny harmonikusan illeszthető bármilyen stílusú homlokzathoz, épülethez. Amennyiben a nyílászáróval megegyezik a tok színe, úgy képes teljesen egybeolvadni vele, ám ha a nyílászáró kiemelése a cél, tökéletes megoldás egy teljesen eltérő szín választása a redőnytok számára.


Fő a biztonság

Az alumínium redőny, a műanyaggal szemben, sokkal hatékonyabb hő- és hangszigetelő. Egyrészt kellemes környezetet biztosít zaj és hőmérsékleti szempontból, másrészt képes megvédeni a nyílászárókat és a belső tereket a káros UV sugaraktól is. Lehetőség van mind kézi mind motoros működtetés esetében feltolásgátlóval ellátni a redőnyt, megelőzve így a külső behatolást. Egy másik előnye az alumínium redőnynek, ha motorizált működtetésről van szó, hogy ráköthető akár riasztórendszerre is, tovább növelve így a a biztonságérzetet.

kombinalt-redonytok

2 az 1-ben

Amennyiben a redőny mellett felmerül szúnyoghálóra való igény is, a legideálisabb, korszerűbb és helytakarékosabb megoldás a kettő kombinálása egy tokban, egy időben, hisz utólagos beépítésre sokszor nincs lehetőség. A redőny szúnyoghálóval kombinálható, és külön működtethetők egymástól.


Előzetes és utólagos árnyékolás /
Láthatatlan vakolható tok

Legyen szó egy már kész épület utólagos árnyékolásáról vagy felújítás illetve építés alatt álló épület redőnnyel való ellátásáról, az alumínium redőny megfelelő választás lehet. Előbbi esetben, ha meglévő épületet látna el redőnnyel, kiváló megoldás a külső tokos aluredőny, mely utólagosan felszerelhető a homlokzatra. Utóbbi esetben pedig, ha felújítás illetve új építés során merül fel a redőny kérdése, tökéletes választás a vakolható tokos aluredőny, mely az épület homlokzatával együtt bevakolható, így a redőnytok teljes mértékben láthatatlanná válik.Motoros működtetés

Természetesen a redőny kérhető hagyományos kézi működtetéssel, tehát gurtnival, elsősorban kisebb és könnyebb redőnyök esetében, és motorizálva is. Az utóbbi, több kényelmet nyújtó megoldás egyre népszerűbb, köszönhetően a már szinte mindenki számára elérhető áraknak. Motorizált redőny esetében lehetőség van kapcsolós, távirányítású, illetve okosotthon rendszerrel összehangolt működtetésre.

364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás