Részletek

Firenzei roló

Jó választás

- ha közel áll önhöz az olasz stílus
- ha fontos szempont a beáradó fény szabályozása
- ha olyan árnyékolót keres, ami öltözteti is otthonát
- ha szereti a természetes színeket


Kifinomult árnyékolás

A Firenzei roló működését tekintve teljesen megegyezik a sávrolóval, kinézete azonban az S-lamellás zsaluziára emlékeztet. A Firenzei rolót két függőlegesen párhuzamosan futó áttetsző anyag alkotja, melyeket fényzáró textillapok kötnek össze, nyitott állapotban S alakot formázva, ez a megoldás teszi igazán egyedivé ezt a beltéri árnyékolót. A lapok mozgatásával szabályozható a beáradó fény mennyisége, egészen a teljes fényzárásig.


Működtetés

A Firenzei roló is elérhető mind kézi, mind motoros működtetéssel. Kézi működtetés esetén a roló mozgatása egy gyöngylánc segítségével történik, motoros működésnél pedig fali kapcsolóval, távkapcsolóval, illetve okosotthon rendszer keretein belül történik a szabályozás.

Firenzei roló

Színek harmóniája

Nem csak a Firenzei roló működését, de a magas minőségű textilek színvilágát is a kifinomult olasz stílus ihlette. A meleg homokszínek és a bézs mellett megtalálhatóak a szürke és fekete színű textilek is, így mind klasszikus mind modernebb belső terek esetében, kiváló választás lehet a Firenzei roló. A roló vázát adó alumínium szerkezet pedig, csak úgy, mint a sávroló esetében, kérhető bármilyen RAL színben, illetve fautánzatú Renolit fólia bevonattal.


Rögzítés

A Firenzei roló rögzítése egyaránt kerülhet mennyezetre, illetve oldalfalra, azonban mozgó nyílászáróra nem ajánlott ennek az árnyékolónak a felszerelése. Szerkezetét tekintve, osztott szerkezet nem megoldható Firenzei roló esetében.

364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás