Részletek

Fixscreen

Jó választás?
- ha a fényvédelem mellett zavartalan kilátást szeretne élvezni
- ha nagyméretű üvegfelületre, sarokablakra keres árnyékolási megoldást
- ha egy időben óvná épületét a széltől, naptól és rovaroktól
- ha energiát és költséget takarítana meg az árnyékolónak hála


Komfort szél-, rovar- és napfénymentesen

A Fixscreen rendkívül innovatív zipzáros működésének köszönhetően egyedülállóan szélálló. Független tesztelés által bevizsgálva, a textil a helyén maradt 130km/h szélben, Elmondható tehát, hogy a vászon garantáltan helytáll extrém időjárási körülmények között is. A szélvédelem mellett, a Fixscreen leengedett állapotban, ellátja egy szúnyogháló szerepét is, kint tartja a nemkívánatos rovarokat, szöszöket. Végül pedig, lévén, hogy árnyéko lástechnikai megoldás, kiválóan alkalmas a napfény kizárására, miközben nem gátolja a kilátást sem.


Energiatudatosság

A Fixscreen által nyújtott kiváló napfényvédelemnek köszönhetően, a légkondicionáló berendezést jelentősen kevesebbet szükséges bekapcsolni az optimális hőmérséklet eléréséhez és fenntartásához. A Fixscreen tehát számottevő mennyiségű energiát és egyben költséget képes megtakarítani.


Zavartalan kilátás

A Fixscreen egyedülálló módon képes egy időben kizárni a napfényt és beengedni a fényt, egyedi anyagának köszönhetően. Az árnyékolás mellett kiváló fényáramlást is biztosít, így nem szükséges lámpafény használata a bent végzett tevékenységekhez. Perforált anyagának hála, használat közben is zavartalan kilátást biztosít, melyre pluszban rásegíthet a bizonyos toktípusok esetében kérhető átlátszó Crystal ablak.

Nagy fedőképesség

Legyen szó akár egy 22m² méretű felületről, a Fixscreen képes beárnyékolni, egybefüggően is. A fajtái között megtalálható olyan is, mely ideális megoldás nagyméretű sarokablakok árnyékolására, még stílusosabbá téve így az épületet. Amennyiben pedig terasz vagy önálló kerti lak árnyékolása a cél, a Fixscreen ez esetekben is teljeskörű megoldást nyújt.


364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás