Részletek

Műanyag redőny

Megfelelő választás

- ha korszerűbb technologiájú, megbízható műanyag redőnyt keres

- ha kiváló ár-érték arányú árnyékolási megoldást szeretne

Volet roulant sur mesure

Minőség

Az Easyplast műanyag redőny kizárólag minőségi, UV álló műanyag granutálumból kerül előállításra. Ennek az anyagnak az előnyei a hosszútávú strapabíróság mellett, hogy az anyag nem sárgul meg, illetve keménységének köszönhetően ellenáll jégesőnek is. A minőségi anyagon felül, Easyplast redőny esetében az anyagtartalom is több, más gyártókhoz képest, akár 20%-al, melynek hála a redőny tartósabb; és nagyobb súlyának hála stabilabb, így kisebb széllökések esetén sem szakad ki a lefutóból, mint súlycsökkentett társai.


Kizárólag fel-le mozgás/ Arriter

Redőnyök esetében sajnos előfordulhat a palást féloldalas állása, leszakadása, mellyel szemben a biztos megoldás az elcsúszás elleni védelem. Ez a technológia képes meggátolni a redőnylécek oldalirányú elmozdulását.
Kézi működtetésnél a redőny mozgatása gurtnival vagy zsinórral történik, a hely nagyságától és az igényektől függően.


Záróléc

Ennél a redőnynél kizárólag alumínium záróléc kerül alkalmazásra, mely záróléc súllyal és rejtett ütközőkkel van ellátva. Az alumínium záróléc jóval erősebb és merevebb, mint egy műanyag változat, így jobban biztosítja a redőnypalást helyén maradását, akár szélben is. A rejtett ütköző feladata pedig, hogy képes meggátolni a redőny bepörgését felhúzás során; műanyag zárólécből ez az ütköző gyakran kiszakad, bosszúságot és javítási költséget okozva ezáltal. Más gyártók, költséghatékonyság miatt, gyakran alkalmaznak, külső ütközőt, ám ez esztétikai szempontból (is) jelentősen elmarad a rejtett ütközővel szemben.


2 az 1-ben

Redőny és szúnyogháló egy tokban Amennyiben redőny mellé szúnyoghálót is szeretne, a legpraktikusabb választás a kombi rendszer, mely során egy tokba kerül beépítésre a két termék. A redőny és szúnyogháló egymástól teljesen függetlenül is működtethető. Amennyiben építkezés vagy homlokzatfelújítás alatt álló épületről van szó, lehetőség van vakolható tokos kivitelt választani, mely teljesen rejtve marad. Ha pedig utólagos redőnybeépítésről van szó, a megfelelő megoldás a külső tokos kivitel.

364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás