Részletek

Pliszé

Korszerű megoldás, mely észrevehetetlenül elválasztja a belső tereket a külsőktől,
miközben a levegő áramlása szinte zavartalan marad.


Harmonikus mozgás

A pliszirozó eljárás során éles és tartós hajtásokat alakítanak ki különböző anyagokon, ez esetben a szúnyoghálon, innen a háló pliszé elnevezése. A hajtásoknak köszönhetően a szúnyogháló harmonikaszerű módon csukódik össze, ezáltal nagyon kevés helyigénnyel rendelkezik. A működés egy másik előnye, hogy a háló bárhol megállítható, nem csak a keretnél; a kerethez csukva azonban, a zárólécben található mágnesnek köszönhetően kiválóan zár.


Színek

A hálónak keretet adó alumínium profilok szinte végtelen színben rendelhető, csak a képzelet és a RAL skála szab neki határt. A háló pedig két fajta színben, feketében és szürkében elérhető, és a hálószerkezet egy speciális, UV sugárzásnak ellenálló bevonattal rendelkezik, mely hosszútávon megóvja a háló színét.


Lánc/zsinór

A pliszé szúnyogháló jelenleg kétféle kialakítással érhető el a piacon. Az egyik a láncos, a másik pedig a zsinóros vezetésű pliszé; cégünk csak ez utóbbit, tehát a zsinóros pliszét forgalmazza, mely számos előnnyel bír a láncos kialakítással szemben. A zsinóros pliszé csúszása egy U profilban történik, bármilyen egyéb mechanikai alkatrész nélkül, mely eltörhet, megszorulhat (mint egy lánc, adott esetben). Az említett működés miatt a használata rendkívül egyszerű és kényelmes, gyerekek is könnyedén tudják kezelni, továbbá kimondottan halk a háló csúszása.


Kis hely, nagy fedés

A pliszé szúnyogháló egy másik vitathatatlan erőssége a nagy méretű nyílászárók befedése. Kialakítástól függően, a háló akár 330cm magasságot és kétoldali záródás esetén 7 méter szélességet is képes lefedni. Ekkora méretnél felmerülhetne a háló megrogyása, azonban a speciális rögzítési technikának hála ez nem fordulhat elő. A nagy befedési méret mellett azonban a pliszé saját helyigénye roppant kicsi a maga 2,5 cm-es keretvastagságával. A kis méretnek köszönhetően rács mögé, redőnyhöz vagy akár zsaluziához történő illesztése is gond nélkül kivitelezhető. Természetesen, a pliszé gyűjtési szélességét minden esetben a nyílászáró mérete szabja meg.


364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás