Részletek

Roletta

Az egyik legnépszerűbb beltéri árnyékoló mely szinte öltözteti a teret.


Tok nélküli kivitel
Presztizs roletta

3 típusa létezik, az alap kivitel, ami nagy teherbírású, illetve a Plusz kivitel, melyek alkalmasak nagy felületek árnyékolására is. Működtetésüket tekintve mindkét fajta kérhető kézi gyöngyláncos vagy motoros működéssel, a színt illetően pedig, a roletta szerkezete fehér és fekete színben elérhető. Harmadik típusa a Presztízs rolettának az Inox kivitel, mely sokkal kisebb helyigénnyel rendelkezik, ám ebből adódóan a motoros működtetés nem megoldható, csak a kézi gyöngyláncos. Az Inox fajta esetében a szerkezet csak inox (fémes) színben kérhető. A beépítést tekintve, minden típusú Presztízs roletta rögzíthető mennyezetre és oldalfalra egyaránt, és bármilyen textillel ellátható. 


Tokozott roletta
Textil sávroló

Tokozott roletta esetén sávroló tok kerül beépítésre, mely védi a textilt a porosodástól és az elkoszolódástól. A tokrendszer kérhető bármilyen RAL színben, vagy fahatású Renolit bevonattal, a záróléc pedig ezzel megegyező színben. Rögzítését tekintve, a szerkezet felszerelhető mennyezetre és oldalfalra egyaránt.


Tokozott roletta
Tetőtéri roletták

Tetőtéri ablak esetén is két fajta roletta létezik, a tok nélküli és a tokozott kivitel. Előbbi, a tok nélküli szerkezet, egy rendkívül egyszerű árnyékolási megoldás, mely esetén a textil fixen elhelyezett akasztópontoknál állítható meg, lehúzott állapotban pedig fényrés marad mellette. A másik típus, a tokos szerkezet az ideális megoldás tetőtéri nyílászárók kimondottan esztétikus árnyékolására. Az alumínium takaróprofiloknak hála nem látszik a tengely, a textil pedig rögzítve van oldalt, így teljes fényzárás érhető el. Mindkét típusú rolettánál, tokszerkezettől függetlenül kézi működtetés kérhető.


Tok nélküli kivitel
Gyöngy Roletta

Kimondottan kicsi, 25 mm-es tengellyel rendelkező, kis helyigényű szerkezet, mely rögzíthető nem csak a mennyezetre és az oldalfalra, de a nyílászáróra is. A műanyagból készülő konzol és végelem fehér és barna színben kérhető. Működését tekintve kézi működtetésre van lehetőség gyöngylánc segítségével.


Tok nélküli kivitel
Rugós roletta


Ez a típusú roletta csak kis felületek árnyékolására javasolt, maximum 150x150cm méretig, mert nagyobb méret esetén a működése nehézkes lehet; nagyobb méretű felületnél gyöngyös roletta alkalmazása javasolt. Beépítését tekintve a szerkezet rögzíthető oldalfalra és mennyezetre is.


Tokozott roletta
Díszroló

Ez a típusú roletta az ideális megoldás, amennyiben nyílászáróra történő rögzítésre van szükség. A szerkezet oldalsó takaróprofiljainak hála a textil a helyén marad bukóablak nyitása esetén is. Kimondottan kicsi tokkinyúlásának köszönhetően az ablakszárny majdnem teljes, 90°-ig történő nyitása is lehetséges. A díszroló működtetése kézzel lehetséges, gyöngylánc segítségével. Az alumínium tokszerkezet ennél a típusú rolettánál is kérhető bármilyen RAL színben vagy fa hatású Renolit fólia bevonattal; a műanyag végelem pedig fehér és barna színben érhető el.

364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás