Részletek

Sávroló

Jó választás:

- ha minimalista és letisztult árnyékolót keres

- ha a beáradó fényt szabályzása fő szempont


Fények

A beltéri árnyékolók általában vagy kizárják vagy beeresztik a fényt, nem adván lehetőséget a beramló fény mennyiségének szabályozására, ám a sávroló esetében egyedi módon ötvöződik ez a két funkció. A sávrolót adó textil kétféle, fényzáró és fényáteresztő csíkból tevődik össze, melyek váltakozva helyezkednek el egymás alatt, és ezek mozgatásával érhető el a beáradó fény kívánt mennyisége, illetve a ki-/belátás szabályozása.

Stabilitás és minőség


Mind a szerkezet mind a tok, mely tartja a sávrolót, alumíniumból készül, ami rendkívüli stabilitást kölcsönöz az árnyékolónak. Az általunk használt textil, mely a sávroló lelke, egy holland gyártótól érkezik, aminek a több évtizedes múltja garancia a megbízhatóan magas minőségre. A textilek a kiváló anyagnak és szövésnek hála nem rojtosodnak és hosszútávon megőrzik a színüket a napsütés ellenére is, szemben más gyártók alacsonyabb áru termékeivel.


14

Színek

A sávrolót tartó alumínium tokszerkezet bármilyen színben kérhető a RAL skála adta lehetőségek közül, így maximálisan igazítható a belső tér stílusához. A sávrolót alkotó textil szintén számos lehetőséget kínál színek tekintetében, a kellemes pasztell színektől kezdve a fautánzaton át a minimalista árnyalatokig szinte minden megtalálható.
Működtetés


A sávroló kezelését tekintve lehetőség van hagyományosan, kézzel működtetni egy golyós gyöngylánc segítségével, de elérhető motoros működtetés is falikapcsoló vagy távkapcsoló használatával. Ez utóbbi lehetőség nem kizárólag luxus kérdése, kiváló megoldás lehet nehezen megközelíthető nyílászárók esetében is. Ha a sávroló motoros működtetésű, lehetőség van okosotthon rendszerrel való összekötésre is, így akár távolról is kezelhető.


364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás