Részletek

Szalagfüggöny

Jó választás

- ha egyszerű, de elegáns megjelenésű árnyékolót keres
- ha kiváló minőségű beltéri textilárnyékolót szeretne kedvező áron
- ha személyre szabná a textil színét és anyagát
- ha fontos Önnek az öko-tudatosság


Minőség & ár

A szalagfüggöny egyik nagy előnye és népszerűségének oka, kétségkívül a kedvező ár, amihez magas minőség is társul. Az utóbbi években eszközölt termékfejlesztéseknek és a korszerűsített textileknek hála, a szalagfüggöny képes volt megújulni és eleget tenni a magasabb fogyasztói igényeknek is. Nem hiába hódít egyre nagyobb teret otthonokban is, ha beltéri árnyékolásról van szó.


A luxus nem csak álom

Az egyik újítás a szalagfüggöny tekintetében az a PVC-mentes Silent Harmony textil, mely hangelnyelő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Gyártási technológiája környezetbarát, emellett, mivel rostokból és beépített “biztonsági fonalból” áll, megfelel a nemzetközi tűzbiztonsági szabványoknak, így lángálló. Az anyag UV állósága rendkívül magas, hosszú élettartamot biztosítva így a textilnek, mely 10-15 év múlva is újszerűnek fog tűnni.


Anyagok és színek

A szalagfüggönyt anyagát és színét tekintve a választékok tárháza bőséges.
Színekben megtalálhatók az egészen semleges pasztell színektől kezdve az élénk árnyalatokon át a fahatású színekig szinte minden, így bármilyen stílusú környezethez képes illeszkedni.
A textil anyagát tekintve lehet hagyományos PVC alapú, ám már elérhetőek a PVC-mentes öko-textilek is, melynek egyik típusa a Silent Harmony textil.


Beépítés és működtetés

A szalagfüggönyt tartó karnis rögzíthető mennyezetre és oldalfalra egyaránt, párhuzamosan a talajjal. Ferde nyílászáró esetében is megoldható szalagfüggöny felhelyezése, aminek ez esetben dőlt szöge különleges, exkluzív megjelenést kölcsönöz a térnek. A szalagfüggöny müködtetése hagyományosan, kézzel történik egy lánc és egy zsinór segítségével; a lánc a lamellákat forgatja, szabályozva így a beáradó fény mennyiségét, a zsinór pedig összegyűjti a lamellákat egy oldalra, két oldalra vagy akár középre, az előzetes kialakítástól függően.

364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás