Részletek

Winscreen mini

Jó választás:
- ha kisméretű nyílászáróra keres árnyékolási megoldást
- ha kiváló ár-érték arányú, hosszútávon megbízható kültéri árnyékolót szeretne
- ha redőny felszerelése nem megoldható a nyílászáró elhelyezkedése miatt
- ha olyan kisméretű kültéri árnyékolót keres, ami véd a naptól és a rovaroktól is


2 az 1 ben

A Winscreen Mini textilárnyékoló két funkciót is ellátn.
Egyrészt véd a kintről beáradó napfény és hő ellen, másrészt pedig a rovarokkal szemben is tökéletes megoldás, így ez a textilárnyékoló egy különleges napháló és szúnyogháló egyben.

Kis hely - nem gond

A kis tokméretnek hála a Winscreen Mini alkalmazható szinte bármilyen kis méretű és elhelyezkedésű nyílászárónál is, ahol esetleg redőny felszerelése nem megoldható. Emellett, szintén az említett, elhanyagolható méretű toknak hála, ideális megoldás műemlékvédelmi épületek esetében is, mivel felszerelhető akár a gerébtokos ablakok két szárnya közé is.


Diszkrét

Az igazán vékony tokméret, amellett, hogy felszerelhető szinte bárhova, nem takar be a nyílászáró üvegfelületébe. Ezért szinte teljesen egybeolvadni a nyílászáróval és a homlokzattal egyaránt. Mind a tok, mind a textil esetében széles színválaszték áll rendelkezésre, így a Winscreen Mini tökéletesen tud illeszkedni bármilyen stílusú épülethez.


Kedvező ár + magas minőség

Az Atenád Kft. által kifejlesztett hazai gyártásnak köszönhetően, igen kedvező áron elérhető textilárnyékolóról van szó. Az alkalmazott Soltis textilek garantálják a magas minőséget, a zárt toknak köszönhetően pedig, mely védi a textilt, a Winscreen Mini igazán hosszútávú árnyékolási megoldást tud nyújtani.

364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás