Részletek

Winscreen

Jó választás:
- ha kisméretű nyílászáróra keres árnyékolási megoldást
- ha kiváló ár-érték arányú, hosszútávon megbízható kültéri árnyékolót szeretne
- ha redőny felszerelése nem megoldható a nyílászáró elhelyezkedése miatt
- ha olyan kisméretű kültéri árnyékolót keres, ami véd a naptól és a rovaroktól is


Árnyékolás igen, sötétség nem

A Winscreen árnyékolók a kiemelkedő minőségű Soltis és Sergé textilekkel lettek kifejlesztve, melyek különleges anyaguknál fogva tökéletes fényáramlást biztosítanak. Az említett anyagoknak hála, a Winscreen beárnyékolja a belső teret, véd a naptól, de ugyanakkor fényt is enged be, nem befolyásolva így negatívan a bent végzett tevékenységeket.


Energiatudatos

Az üvegfelületek egy épület legkényesebb pontjai energiatudatos szempontból, hisz nyáron a hő akár 80%-a rajtuk keresztül jut be a belső terekbe. Emiatt tehát kiemelten fontos az árnyékolásuk, hővédelmük, méghozzá kívülről, hogy a hő ne juthasson be az üvegen, megelőzve így a helyiség túlmelegedését. A Winscreen árnyékolónak köszönhetően ezáltal a komfortérzet nő, a légkondicionálás szükségének mennyisége és a költségek pedig csökkennek..

1-3-1


Kicsi a bors, de erős

Egy másik nagy előnye a Winscreen árnyékolónak, hogy rendkívül kicsi a helyigénye, ugyanakkor a kisméretű tokszerkezet nagyméretű textilnek is képes helyet adni. A kis tokméretnek hála, kimondottan diszkrét, nem takar ki a nyílászáró üvegfelületéből, szinte beleolvad a homlokzatba. Amennyiben pedig építés vagy felújítás alatt álló épületről van szó, ideális megoldás lehet a vakolható tokos kivitel, mely elrejthető a homlokzatba, szigetelésbe, aminek köszönhetően a Winscreen teljesen az épület részévé tud válni.isége és a költségek pedig csökkennek.

364540874_1352331115395719_5508977814934654262_n

Telefon

Email

Nyitvatartás